Τάσος Ιωσηφίδης

Ο Τάσος Ιωσηφίδης είναι εταίρος στην ΕΥ από το 2005 & Επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών συμβούλων. Επίσης ηγείται των υπηρεσιών Αποτίμησης, Επιχειρηματικών Σχεδιασμού & Οικονομικών αναλύσεων για την ΕΥ Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει πάνω από 23 έτη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου σε διάφορους κλάδους και έχει ηγηθεί πολύ σημαντικών έργων και εταιρικών συναλλαγών στην Ελλάδα και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης συμπεριλαμβανομένων Αποτιμήσεων, εξαγορών & συγχωνεύσεων, αγοροπωλησιών και αναδιάρθρωσης χαρτοφυλακίου δανείων και επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ο κος Ιωσηφίδης έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος οργανισμών και συνδέσμων που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, όπως το ΣΕΒ σε θέματα που αφορούν στις ΜμΕ, την Endeavor, υποστηρίζοντας συμβουλευτικά νέες δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, και την Διανέωση.

Είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ, κάτοχος διπλώματος πολιτικού μηχανικού από Πανεπιστήμιο Πατρών, και MBA από το University of Stirling, του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης έχει λάβει εξειδικευμένη επαγγελματική εκπαίδευση σε θέματα Εταιρικής στρατηγικής στο Harvard Business School, Εταιρικής Χρηματοοικονομικής από Insead, Paris και εξαγορών & συγχωνεύσεων στο Andersen Training Center, Chicago.