Παναγιώτης Αθανασιάδης

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης γεννήθηκε το 1984, έζησε στο Παλαιό Φάληρο ως το 1989 και έκτοτε είναι δημότης Γλυφάδας. Παράλληλα με τις σπουδές του στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στον Ιδιωτικό Τομέα.

Το 2010 ξεκινά η επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα στο κομμάτι του ηλεκτρονικού τύπου. Ασχολήθηκε με τους τομείς της τεχνολογίας και του οικονομικού ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα fmvoice.gr, για να αναβαθμιστεί στα τέλη του 2011 σε αρχισυντάκτη. Από τον Οκτώβριο του 2012 έως το καλοκαίρι του 2014 ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η οργανωμένη συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2006. Το 2010 ήταν εκ των ιδρυτικών μελών και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας ενάντια στα Μνημόνια και τον Καλλικράτη», ενώ στις εκλογές του 2014 εκλέγεται Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στην Περιφερειακή Ενότητα του Νότιου Τομέα με τη «Δύναμη Ζωής».

Από το Σεπτέμβρη του 2014 έως σήμερα είναι Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Ψηφιακής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.